Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı suda yüzmek

Rüyada karlı suda yüzmek

Rüyada karlı suda yüzmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada karlı suda yüzmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada karanlık suda yüzmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir suda yüzmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada balık dolu suda yüzmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, bol dua edeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sıcak suda yüzmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynak suda yüzmek masa başı bir işe girileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments