Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek

Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek

Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üzerinde kaydığını gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada kar üzerinde kaymak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karlı tepeden kaymak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağda kaymak çevre değiştireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kar kaymak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağdan kaymak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetini kaybettiğini görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments