Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda kaymak

Rüyada dağda kaymak

Rüyada dağda kaymak helal rızık elde edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda kaymak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada dağda kaymak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan kaymak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet eder.

Rüyada dağın kaydığını görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağdan kaymak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada karlı dağda kaymak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret eder.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada karda arabayla kaymak her şeyin ters gideceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments