Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan kaymak

Rüyada dağdan kaymak

Rüyada dağdan kaymak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yatırımların heba olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada dağdan kaymak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmanız veya tavır takınmanız fırsatlar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada dağın kaydığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaymak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan kaymak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağda kaymak kişinin malını kaybedebileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağdan kaymak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan çocuğunu bulmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments