Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının kaçırıldığını görmek

Rüyada karısının kaçırıldığını görmek

Rüyada karısının kaçırıldığını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, huzursuz olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada karısının kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada karısını kaçırmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada karısının kaçırıldığını görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının kaçtığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin karısını görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak bazı sıkıntılara düşeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karısıyla evlenmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments