Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada karısını kaçırmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının kaçırıldığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada karısının kaçtığını görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada karısının aldattığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karısıyla barışmak onunla üzülüp, ağlayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments