Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını hamile olarak görmek

Rüyada karısını hamile olarak görmek

Rüyada karısını hamile olarak görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işarettir.

Rüyada karısını hamile olarak gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada karısını hamile olduğunu görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada karısını hamile görmek yeni yatırımlar yapacağına, tövbe etmeye, bolluk getirecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada karısını hamile olarak görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşam standartlarının artacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını sevmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments