Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının ağladığını görmek

Rüyada karısının ağladığını görmek

Rüyada karısının ağladığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, işlerinin düşeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının ağladığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada karısının ağladığını görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada karısını öpmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada karısının düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek mutluluğunu çoğaltacağına, geleceğine bakacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada başbakan karısını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada komşu karısını görmek hep yerinde sayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karısına küfür etmek hakkını yedirtmeyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments