Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını çirkin görmek

Rüyada karısını çirkin görmek

Rüyada karısını çirkin görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada karısını çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada karısını çirkin görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada çirkin yazı yazmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çirkin elbise giymek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada çirkin güvercin görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, asık yüzlerin güleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments