Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını sırtında taşımak

Rüyada karısını sırtında taşımak

Rüyada karısını sırtında taşımak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada karısını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Rüyada karısını sırtında taşımak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada sırtında saman taşımak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kazancın yetmez olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada sırtında yorgan taşımak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak büyük başarılara imza atılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, güzel bir döneme girileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments