Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak

Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak

Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından bıçaklanmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından bıçaklanmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak emeklerinin karşılığını bulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından bıçaklanmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından bıçaklanmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadın tarafından bıçaklanmak parasının ve canın güvende olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada anne tarafından bıçaklanmak geçim derdine düşmeyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından bıçaklanmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments