Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncaya yem vermek

Rüyada karıncaya yem vermek

Rüyada karıncaya yem vermek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada karıncaya yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada karıncaya yem vermek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslana yem olmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yemlik görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada serçelere yem vermek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada insan eti yememek hidayete erip huzuru bulacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yememek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Rüyada güvercinlere yem atmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments