Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca beslediğini görmek

Rüyada karınca beslediğini görmek

Rüyada karınca beslediğini görmek ana baba sözü dinlemeye, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada karınca beslediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karınca beslediğini görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karınca beslemek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karıncaları beslemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Rüyada aslan beslediğini görmek kişinin rahat edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada hayvan beslediğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı bir eşe alamet etmektedir.

Rüyada tavşan beslediğini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek şanssızlık yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments