Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın doyurmak

Rüyada karın doyurmak

Rüyada karın doyurmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, ağlayacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada karın doyurmak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada karın doyurmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Rüyada karın dolması yemek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, ağız tadının da kaçacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın yemek sıkıntıların büyüyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde oturmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Rüyada karını başkasıyla görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek yol alacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments