Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrı çektiğini görmek

Rüyada ağrı çektiğini görmek

Rüyada ağrı çektiğini görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, başarı elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada ağrı çektiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, insanlar arasında yüceleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağrısız diş çektirmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağrı çektiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada ağrı çeken birini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek ev içinde mutluluğun artacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments