Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargalar görmek

Rüyada kargalar görmek

Rüyada kargalar görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada kargalar gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karga tutmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın uçmasını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kargaları kovalamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada siyah büyük karga görmek rahatının da yerine geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, tatsızlık olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kargayla uçmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada leş kargası görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada karganın saldırdığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments