Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın saldırdığını görmek

Rüyada karganın saldırdığını görmek

Rüyada karganın saldırdığını görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karganın saldırdığını gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada kargaların saldırdığını görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada karganın saldırdığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Rüyada karga saldırdığını görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada aslana saldırmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada düşmana saldırmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kaplanın saldırdığını görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye saldırmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunun saldırdığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments