Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli kağıt görmek

Rüyada kareli kağıt görmek

Rüyada kareli kağıt görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, elinin bolluk göreceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kareli kağıt gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kareli kağıt görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Rüyada kareli pantolon giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada karetta kaplumbağa görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf karesi görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kareli defter görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kareli gömlek görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kareli pantolon görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments