Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ve çocuğunu görmek

Rüyada arkadaşını ve çocuğunu görmek

Rüyada arkadaşını ve çocuğunu görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada arkadaşımın çocuğu olduğunu görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş çocuğu görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu emzirmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek kazançsız işler peşinde olmaya, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek iş hayatında kendi işini kuracağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments