Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, geçim derdine gireceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, dinamik olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu işetmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu işetmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada işeyen erkek çocuğu görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bunun için sabırsızlanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu işetmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, işindeki verimin artacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu işerken görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu işerken görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, girilen yolda zarar edileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments