Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek yüksek diploma alacağına, rütbe alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunu görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments