Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş çocuğu görmek

Rüyada arkadaş çocuğu görmek

Rüyada arkadaş çocuğu görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaş çocuğu gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın çocuğunu görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunu görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek problemlerinin biteceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek mutlu olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments