Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, başarılı adımlar atacağına, rızkın ve kazancın artacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada çocuğu olmayacağını öğrenmek kendi işini kuracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada çocuğu olduğunu öğrenmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun olacağını öğrenmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun olacağını öğrenmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek alanında marka bir isim olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments