Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ikiz çocuğu olduğunu görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını ve çocuğunu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ona özlemle sarılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments