Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kapandığını görmek

Rüyada kardeşinin kapandığını görmek

Rüyada kardeşinin kapandığını görmek yeni bir ortama gireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, renk ve eğlence geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin kapandığını gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada kardeşinin kapandığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kapanıp açılmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kapanmış kadın görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, hak yoluna döneceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kapandığını görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolu kapanmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments