Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarına kapanmak

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Rüyada ayaklarına kapanmak en pahalı evlerde oturacağına, başarıdan başarıya koşacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklara kapanmak bol bol hayır duası alınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa kapanmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kariyer edineceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada açılıp kapanmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanıp açılmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada kapandığı görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments