Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı düştüğünü görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan düşeni görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments