Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini kovmak

Rüyada kardeşini kovmak

Rüyada kardeşini kovmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Rüyada kardeşini kovmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada kardeşini kovmak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini evden kovmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kargayı kovmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi kovmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıdan birini kovmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kargayı evden kovmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneyi kovmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karasinek kovmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments