Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini kestiğini görmek

Rüyada kardeşini kestiğini görmek

Rüyada kardeşini kestiğini görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine inanılır.

Rüyada kardeşini kestiğini gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada kardeşini kestiğini görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin saçını kestirdiğini görmek onlara çok bağlı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sucuk kestiğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının saç kestirmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestirmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını zorla kestirmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kestiğini görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments