Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini ameliyat etmek

Rüyada kardeşini ameliyat etmek

Rüyada kardeşini ameliyat etmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, azalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada kardeşini ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kardeşinin ameliyat olduğunu görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kardeşini ameliyat etmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet eder.

Rüyada ameliyat olmaktan vazgeçmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada ameliyatta olmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına delalettir.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments