Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada diz ameliyatı olmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bel ameliyatı olmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ameliyat önlüğü görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ameliyat edildiğini görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada babasını ameliyat etmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden ameliyat olmak ev sahibi olunacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments