Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olduğu görmek

Rüyada kanser olduğu görmek

Rüyada kanser olduğu görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser olduğu gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada deri kanseri olduğunu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser olmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yakınınızın kanser olduğunu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı kanser görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını kanser görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini kanser olmuş görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments