Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda yokuş çıkmak

Rüyada karda yokuş çıkmak

Rüyada karda yokuş çıkmak hanesine bolluk geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karda yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Rüyada karda yokuş çıkmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz arabayla yokuş çıkmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada toprak yokuş çıkmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yokuşu çıkmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments