Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle yokuş çıkmak

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada otobüsle yokuş inmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yokuş çıkmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş çıkmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada araçla yokuş çıkmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinden de geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla yokuşa çıkmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada motosikletle yokuş çıkmak hayatının düzene gireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments