Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık işyeri görmek

Rüyada karanlık işyeri görmek

Rüyada karanlık işyeri görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada karanlık işyeri gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada karanlık işyeri görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada işyerini karanlık görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada karanlık pencere görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta kaybolmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada karanlıktan çıkmak başarılı bir kişi olacağına, atılım yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta yeşillik görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık odada oturmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, dara düşeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta kavga etmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments