Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yol bulmak

Rüyada karanlıkta yol bulmak

Rüyada karanlıkta yol bulmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işlerinin ağırlaşacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta yol bulmak gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada karanlıkta yol bulmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kucaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yol yürümek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yollardan geçmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karanlık bir yol görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak başa iş açacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yol görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments