Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta gezmek

Rüyada karanlıkta gezmek

Rüyada karanlıkta gezmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada karanlıkta gezmek sağlığının yerinde kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gezdiğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada karanlık göl görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta aramak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin içini karanlık görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ev görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments