Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlikta denize girmek

Rüyada karanlikta denize girmek

Rüyada karanlikta denize girmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kara kara düşüneceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlikta denize girmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada karanlikta denize girmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa girmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlikta deniz görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, tabiri caizse can bulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Rüyada kara bir deniz görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine delalettir.

Rüyada denizi kara görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, duygularının ön plana çıkacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kara delik görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada denizde kara yılan görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments