Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi kara görmek

Rüyada denizi kara görmek

Rüyada denizi kara görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rütbesinin yükseleceğine, yeniden can bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada denizi kara gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada kara bir deniz görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine işarettir.

Rüyada denizde kara delik görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına inanılır.

Rüyada karanlikta denize girmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, makam sahibi olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kara yılan görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Rüyada karanlikta deniz görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada denizi kara görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara denizde yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, ailesi ile mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments