Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara bir deniz görmek

Rüyada kara bir deniz görmek

Rüyada kara bir deniz görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara bir deniz gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada kara denizde yüzmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kara yılan görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Rüyada denizi kara görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek maddi anlamda güçleneceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara bir deniz görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlikta denize girmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada karanlikta deniz görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Rüyada denizde kara delik görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, uzun sohbetler edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments