Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta çiçek görmek

Rüyada karanlıkta çiçek görmek

Rüyada karanlıkta çiçek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kalkınacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta çiçek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada karanlıkta çiçek görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta kaldığını görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, işinde itibar edineceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ormanda koşmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Rüyada karanlık gece görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, işveren koltuğunda oturacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık deniz görmek hayatının yoluna gireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments