Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüs beklemek

Rüyada minibüs beklemek

Rüyada minibüs beklemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada minibüs beklemek gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada minibüs beklemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Rüyada minibüse binmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işarettir.

Rüyada beyaz minibüs sürmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Rüyada yeşil minibüs görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, mallarının artacağına delalet eder.

Rüyada minibüs almak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kendini minibüste görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak başarısızlığa düşüleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada minibüs görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments