Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yerde olmak

Rüyada karanlık yerde olmak

Rüyada karanlık yerde olmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde olmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlık yerden kaçmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde yürümek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak maddi sorunlarının artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerde kalmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments