Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kapı görmek

Rüyada karanlık kapı görmek

Rüyada karanlık kapı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık kapı gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada karanlık kapı görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet eder.

Rüyada karanlık odadan çıkmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, öz güven kazanacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokakta koşmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalettir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta kedi görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta araba kullanmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta düğün görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments