Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç polis görmek

Rüyada genç polis görmek

Rüyada genç polis görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada genç polis gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada genç polis görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kendi gençliğini görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç adam görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada genç anne görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada genç yaşta öldüğünü görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Rüyada genç birini yaşlı olarak görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada genç erkeğin öptüğünü görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gençleşmiş görmek hayatının bir anda renkleneceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments