Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yolda koşmak

Rüyada karanlık bir yolda koşmak

Rüyada karanlık bir yolda koşmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, işlerinde bereket olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada karanlık yolda koşmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, moral bulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada karanlık ormanda koşmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karanlığa doğru koşmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta koşmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, yarar sağlamayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments