Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada diş çekilmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada diş çekip çıkarmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada çürük diş çekildiğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada diş etlerinin çekildiğini görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments