Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada röntgen çekilmek

Rüyada röntgen çekilmek

Rüyada röntgen çekilmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, darda kalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada röntgen çekilmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Rüyada röntgen çekilmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada hastanede röntgen çektirmek ailenin büyüyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada röntgen çektirmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada diş röntgeni görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinin zorla çekildiğini görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada kamera çekilmek moralin bozulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının dişini çekildiğini görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments