Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi çekilmiş görmek

Rüyada denizi çekilmiş görmek

Rüyada denizi çekilmiş görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, güzel bir evliliğe, belalardan korunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kafasının boşalacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada denizi çekilmiş gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin çekildiği görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada çekilmiş deniz görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek çok mutlu edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize çekilmek mallarının da hayırlı olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin çekilmesini görmek makam ve söz sahibi olacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekilen deniz görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments