Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişinin çekildiğini görmek

Rüyada kendi dişinin çekildiğini görmek

Rüyada kendi dişinin çekildiğini görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sermaye elde edeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, örnek insan olacağına, sıkıntı yükleneceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kendi dişinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

Rüyada köpek dişinin çekildiğini görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dişinin çekildiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi çekilmiş görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dişinin çekildiğini görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada dişini çekip atmak hayattan yana yüzünün güleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişini çekildiğini görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada dişi kökünden çekip koparmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Rüyada dişi çekilmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, şifa edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments